Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Серпень » 24

Ваше благополуччя залежить від ваших власних рішень

(Джон Д. Рокфеллер).
Продовжуємо публікувати онлайн ідеї в рамках проєкту «Бізнес для початківців»
Бізнес "з нуля": ідеї, куди вкласти гроші, для початківців
Ви замислюєтеся над початком власногобізнесу, але вас лякаєнеобхідністьвкладативеликігроші? Можливо, пора перестатипереноситице на завтра і просто добре подивитися на всі боки – є безлічідей, які не вимагаютьвід вас необхідностізаставляти квартиру в банку і здавати в ломбард родиннікоштовності.
Кар’єра – це добре, і такийвибірніколи не втратитьактуальності. Але багатохто з нас мріє про більше – про власнийбізнес. І мотиваціяможе бути найрізноманітнішою, найчастішецебажаннябільшезаробляти, вільноуправлятисвоїм часом, займатисяулюбленою справою.

Неважливо, чимкеруєтесявиособисто. Головне – можливістьпочативласну справу набагатоближче, ніжцеможе вам здаватися. Ось список ідей для бізнесу з ... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: admin | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Увіковічненапам’ять Великого Кобзаря 
(до 95-річчя від часу заснуванняШевченківськогонаціональногозаповідника в м. Каневі (1925) )
Шевченківськийнаціональнийзаповідник у Каневі є найдавнішимісторико-культурнимзаповідником в Україні і першим іззакладівгуманітарноїсфери, удостоєних статусу національного.
НовітняісторіяЧернечої гори розпочалася 22 травня 1861 року, коли українська земля навікиприйняла у своє лоно тілоспівцясвободи і гуманізму, пророка національноговідродження, геніальногопоета і художника Тараса Шевченка. Цього дня буловиконанойогозаповітну волю знайтивічнийспочинок на Вкраїнімилій. Відразу ж перейменованаканівцями на Тарасову гору, ця вершина стала одним ізнаціональнихцентрівєднанняукраїнцівнавколоідеїстворенняУкраїнськоїСоборноїДержави. 
Влітку 1884 року за народнікошти на Тарасовійгорібулозбудовано перший народний музей Кобзаря - Тарасову світлицю, впорядкованойого могилу і встановленомонументальнийчавуннийпам'ятник-хрест ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: admin | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

      Катеринопільська центральна районна бібліотека долучилася до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі!»,онлайн-платформа «Дія.Цифроваосвіта» та отримала статус «партнерський хаб». В рамках проєкту працівники бібліотеки, які опанували цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали на онлайн-платформі , навчатимуть своїх користувачів роботі з комп’ютерами та інтернет послугами.  Щоб користувачі дізналися про освітні можливості у своєму населеному пункті та за його межами. Консультують та навчають   як використовувати онлайн-платформу Дія.Цифрова освіта, щоб підвищити свою цифрову грамотність. Для користувачів розробляються інформаційні буклети , які знайомлять з послугами платформи.

буклет соцмережi

Переглядів: 212 | Додав: admin | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Пошук
 
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz