Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 05

 Маю право бути собою

           Про підліткову жорстокість написано сотні книг і знято десятки фільмів. Цією проблемою стурбовані соціологи і вчителі, правоохоронці й психологи.  Майже щодня в Україні констатуються вбивства, зґвалтування, рукоприкладства й каліцтва, скоєні неповнолітніми. Актуальність теми безумовна, адже кількість дітей з агресивною поведінкою зростає.

     Н.І.Радецька працівник читального залу  та  керівник правового клубу «Твій погляд», який працює при  бібліотеці  провела бесіду по правовому вихованню з старшокласниками та ознайомила їх з «новомодним» терміном «БУЛЛІНГ», тобто  цькування, прояв агресії з подальшим залякуванням особистості, цькування та погроз ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 05.11.2018 | Коментарі (0)

України вірнії сини

     14 жовтня в Україні стає особливим днем. В цей день відзначають одразу чотири свята та пам’ятні дні, пов’язані з різними історичними подіями. Православна церква святкує день Покрови Пресвятої Богородиці, з 1999 року День українського козацтва, цей день вважається датою створення Української повстанської армії, а сьогодні в цей день відзначають ще і День захисника України.

    Ця дата символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України. Саме тому День захисника України покликаний стати святом усіх сучасних воїнів та ветеранів, днем вшанування всіх, хто упродовж століть обороняв українську землю. Він має консолідувати українське суспільство навколо ідеї захисту незалежної та соборної України.

    З  нагоди  свята у Катеринопільській центральній районній бібліотеці відбувся історичний екскурс «України вірнії сини& ... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: admin | Дата: 05.11.2018 | Коментарі (0)

           Серце забуте обігрійте добром

        Щороку в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні  це ще і День ветерана.

       Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям за вклад в розвиток нашого району, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

     З нагоди відзначення цього свята  ,територіальний центр надання соціальних послуг Катеринопільського району  спільно з Катеринопільською центральною районною бібліотекою  провели свято доброти « Серце забуте обігрійте добром».

       До привітань зі святом  долучилися заступник голови Кате ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: admin | Дата: 05.11.2018 | Коментарі (0)

Педагогічна вітальня «Серце віддав дітям»

Людина, народжується на світ не для того,
щоб зникнути безвісною пилинкою.

Людина народжується,

щоб лишити по собі слід вічний».

                                                                                                           В. Сухомлинський

       Цьогоріч 28 вересня в Україні та світі відзначають 100-річчя людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Це - видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський. ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: admin | Дата: 05.11.2018 | Коментарі (0)

Пошук
 
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz