Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 21
        У кожного в нас у дитинстві були свої улюблені книги та герої. Книга навчає нас дивуватися, вона змушує шукати щось дивне в звичайному житті.Одна книга дарує веселий настрій, змушує сміятись, друга розкриває таємниці Всесвіту, третя повертає нас до нашої минувшини а четверта дозволяє кудись помандрувати, або замислитись про таємниці буття.
        У залі Катеринопільської районної бібліотеки для дітей в ці березневі дні було гамірно. Тут зібралися читайлики з усього району, переможці 1 туру конкурсу «Найкращий читач України – 2013», який проходив у сільських та шкільних бібліотеках району. Дітям було запропоновано позмагатись за звання найкращого читача району подорожуючи станціями «Т.Г.Шевченка»,»Відбір», «Наввипередки». А тих, хто набрав н ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: admin | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

        Під такою назвою провели працівники районної бібліотеки для дітей краєзнавчу подорож для учнів п’ятих класів Катеринопільської школи №2. В Інтернет центрі бібліотеки провідний бібліотекар Н. В Руренко ознайомила дітей із життєвим та творчим шляхом нашого великого земляка ,підготувала відео перегляд художніх полотен поета . Всі діти разом з учителями Пономаренко Н. М та Гірник А. М добре підготувалися до свята, декламували вірші та уривки з творів великого поета .
                                         &n ... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: admin | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

        Масляна -свято, яке символізує прощання із зимою і зустріч весни. За церковними традиціями, тиждень масляної носить назву сирного або мясопустного, що пов'язано зі стравами,які готуються протягом цього періоду.
        Масляна на протязі багатьох століть зберегла характер народного гуляння. Всі традиції Масниці спрямовані на те, щоб прогнати зиму і розбудити природу від сну. Спробували зробити це і працівники районної бібліотеки для дітей та її користувачі,- учні Катеринопільської школи №1. Для дітей біля приміщення бібліотеки було організовано веселе свято з хороводами , іграми, конкурсами та веселими розвагами. Діти дізналися багато нового про традиції святкування цього тижня на Україні, відповідали на запитання співали та танцювали разом з організаторами свята. Млинці є основним пригощанням і символом Масляної. Адже саме бога сон ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: admin | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

        Щороку 21 лютого народи нашої планети святкують День рідної мови.Це незвичайне свято,і відзначають його по-особливому.В цей день люди нагадують одне одному про те,як важливо берегти рідну мову.Адже мова-це великий скарб народу.Мову не вигадаєш,не витвориш за рік чи два.Вона твориться віками,тисячоліттями.І творить її весь народ.Мудрий чинить той народ,який вчиться рідної мови у дідів-прадідів,розмовляє нею,пише,співає,думає.І,звичайно ж,передає її своїм дітям і онукам.Ми,українці-щасливі,бо маємо свою державу-Україну і свою українську мову.Наша мова-одна з найрозвиненіших у світі.Вона барвиста,співуча й лагідна.
        В районній дитячій бібліотеці в цей день було гамірно і весело. Учні 5-6 класів взяли участь у мовному всезнайкові до Міжна ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: admin | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

Пошук
 
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz