Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 22 » Вулична акція «Я і поезія»
07:50
Вулична акція «Я і поезія»

Вулична акція «Я і поезія».

        Працівники бібліотеки напередодні Всесвітнього дня поезії провели  акцію серед жителів селища «Я і поезія». Мета :ознайомити людей з такими інноваційними методами роботи бібліотеки, як вулична акція , залучити читачів до бібліотеки . Під час проведення акції перехожі отримали  вичерпну інформацію про свято поезії. Також  були ознайомлені з творами української   поетеси - Ліни Костенко, адже на передодні Всесвітнього дня поезії поетеса відзначає свій день народження. Шанувальники поезії отримували запрошення на арт – рандеву «Поезія єднає серця».

    

       Арт – рандеву «Поезія єднає серця»

        Творцями поетичних творів є поети, які поетично сприймають дійність та поетично ставляться до навколишнього світу. Це вірні піддані громадяни Поезії, люди з витонченим смаком, що передають свої відчуття через рими, медіуми гармоній навколишнього видимого-невидимого багатовимірного Життя. Це надзвичайні люди: талановиті, з багатобарвним сприйняттям світу, з очима, відкритими для всього прекрасного. Поезія — це стан їхньої душі, пісня, яка лине із самого серця. Кожен вірш — це сповідь поета, якийсь незабутній епізод з його життя, неповторний барвистий опис життєво-важливих цінностей, переживань, почуттів, емоцій. Поезія — це неповторність. Однакових поетів не буває, бо в кожному є щось своє, незвичайне. З кожним поетом асоціюються свої рими, свої думки, свій настрій, свої слова… Вивчаючи творчість того чи іншого поета ми маємо унікальну можливість побути з думками поета наодинці, відкрити для себе його внутрішній світ та настрій. І якщо цей настрій співпаде з настроєм читача, то другий назавжди запам’ятає віршовані строки автора, поділиться ними із своїми рідними та друзями. Тоді поетичний твір відродиться заново, набуде нового, неповторного значення. Так він буде відроджуватись ще не один раз, даруючи відраду своїм читачам та безсмертя своєму автору.

        До Всесвітнього дня поезії у бібліотеці відбулося      арт – рандеву «Поезія єднає серця».Захід супроводжувала виставка – знайомство «Все, що душа довірила словам», де представлені книги поетів – земляків.

        Поетичне арт – рандеву з поетами старшого покоління та з юними поетами з поетичних студій, а саме поети Катеринопільщини. У кожного з них багато віршів і всі вони не повторні за змістом, адже вони написані душею поета. Вірші   присвячені коханню, природі, війні, тваринкам, голодомору, Небесній Сотні, воїнам АТО, Т.Шевченку, мамам і татам.  Найменша юна поетеса учениця 5 – го класу читала вірші про перший дзвінок, школу. Поезія житиме вічно і завжди єднатиме серця. Студійці та поети старшого покоління подарували неповторний світ поетичної сповіді ,що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, співпереживати.

    

    

Переглядів: 439 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz