Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Серпень » 24 » Бізнес "з нуля": ідеї, куди вкласти гроші, для початківців
11:01
Бізнес "з нуля": ідеї, куди вкласти гроші, для початківців

Ваше благополуччя залежить від ваших власних рішень

(Джон Д. Рокфеллер).
Продовжуємо публікувати онлайн ідеї в рамках проєкту «Бізнес для початківців»
Бізнес "з нуля": ідеї, куди вкласти гроші, для початківців
Ви замислюєтеся над початком власногобізнесу, але вас лякаєнеобхідністьвкладативеликігроші? Можливо, пора перестатипереноситице на завтра і просто добре подивитися на всі боки – є безлічідей, які не вимагаютьвід вас необхідностізаставляти квартиру в банку і здавати в ломбард родиннікоштовності.
Кар’єра – це добре, і такийвибірніколи не втратитьактуальності. Але багатохто з нас мріє про більше – про власнийбізнес. І мотиваціяможе бути найрізноманітнішою, найчастішецебажаннябільшезаробляти, вільноуправлятисвоїм часом, займатисяулюбленою справою.

Неважливо, чимкеруєтесявиособисто. Головне – можливістьпочативласну справу набагатоближче, ніжцеможе вам здаватися. Ось список ідей для бізнесу з мінімальнимивкладеннями, для більшості з яких вам достатньо буде інвестувати 2-3 середніхзарплати.

Як початисвійбізнес? Спочаткуслідпроаналізуватиситуаціюна ринку. Перспективнібізнес-ідеї в Українінацілені на те, щобнадатиклієнтовізатребуваний продукт абопослугу. Необхідно правильно обрати нішу та продумати УТП. Усвідомити, за допомогоюякихінструментівзалученняклієнтівможнаобійтиконкурентів. Чеснособізізнатися, чи є у вас або у ваших колегвузькопрофільнізнання. Але головне — за будь-якимимаркетинговимикрокамимаютьстоятипродумані до дрібниць продукт абопослуга.
Бізнес-ідеїдля старту

Служба таксі.Популярнийваріантбізнесу "з нуля" в Україні. У цьомусегментібагатоконкурентів, але попит на послугу не знижується. Для стартудоситьзнайтисумліннихводіїв й укласти з ними договір на довірчихумовах. Крімбазиводіївпотрібендоступнийклієнтам ресурс просування — додаток для смартфонівабо сайт.

Хостел.Передусім треба оцінитиінтересклієнтівдо хостелу в межах своєїлокації. Найкращевідкривати заклад у туристичнихмістах. Для поширенняінформації про свій проект запустітьlandingpage і налагодьтезв’язокізгідами й екскурсоводамивашогоміста. Для стартудоситьорендуватижитловунерухомість, зробити ремонт й облаштуватиприміщення, провести потужнеджерелоWi-Fi. Залучитипостояльцівможнадодатковимизручностями, наприклад стильною вітальнею з телевізором, кріслами-мішками, питною водою й, за можливості, іншими напоями.
Кавовий бізнес
Чашку кави з тістечком може дозволити собі практично кожен. Кав’ярні стали не тільки місцем ділових зустрічей і дружніх побачень, ці заклади увійшли до програми вихідного дня або вечірньої прогулянки міських жителів. Деякі завсідники кав’ярень швидше відмовляться від харчування в закладах громадського харчування, ніж від філіжанки гарячої кави. І хоча купити стаканчик еспресо можна мало не в кожному кіоску на зупинках транспорту, класичні кав’ярні, де є можливість відкинутися на спинку стільця і не поспішаючи насолодитися філіжанкою ароматного напою завжди будуть актуальні. Невеличка кав’ярня на кілька посадкових місць, поєднана з магазином з продажу кави та чаю буде затребувана і в мільйонниках, і в невеликих містечках. Продуктова рентабельність може перевищувати 1000%.

Оранжерея.
Бізнес без великих витрат. Якщо спочатку потрібно буде витратити кошти на купівлю насіння та цибулин, то згодом можна буде навчитись їх розмножувати, і, відтак, отримувати чистий прибуток.

IT-табір (комп'ютерний дитячий табір)
Ідея створення комп'ютерних таборів народилася зовсім недавно і вже встигла завоювати величезну визнання. Варто відразу зазначити, що це не стандартний табір, такий, яким ми звикли уявляти його собі. Даний варіант більше схожий на навчальні курси. Організація бізнесу дуже проста: наймається кілька фахівців в області програмування або моделювання, також знадобиться приміщення (або декілька), обладнане комп'ютерною технікою, не обов'язково дорогою. По місту поширюється реклама про те, що на літо відкривається дитячий IT-табір. Дитина в таборі навчається базовим основам в програмуванні, працює з обробкою зображень, вчиться 3D-моделювання.
Будьте в тренді. Використовуйте можливості розвитку своєї справи, пов’язані з популярними подіями.

Переглядів: 173 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz