Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Засідання клубу "Горлиця"
13:54
Засідання клубу "Горлиця"
        24 січня члени клубу «Горлиця» були запрошені на чергове засідання клубу.Розпочалося засідання приємною несподіванкою-виступом драматичного гуртка загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 під керівництвом вчителя української мови та літератури Олешко Інни Володимирівни. Учні школи продемонстрували уривок з п»єси Г.Квітки-Основ»яненко «Сватання на Гончарівці».Перший виступ членів гуртка став прем»єрою. Діти з гумором, з душею зіграли всі ролі вистави. Гурток складається з дівчат,але їх майстерності не було меж, вони чудово зіграли всі чоловічі ролі. Цією виставою діти привітали членів клубу з минулими новорічними та різдв»яними святами.
             
 
             
            
 
             
        Після вистави , за чашкою чаю,засідання клубу продовжила бібліотечний працівник, заступник голови клубу Ольга Максимівна Найденко,вона познайомила присутніх з цікавими новинками газети «Абетка довголіття» та презентувала уривки з книги М.Дочинця «Многії літа благії літа.Заповіді 104 річного діда Андрія Ворона».Ця книга може претендувати на статус настільної для кожного українця,оскільки містить важливі життєві поради,спрямовані на гармонізацію духовного та фізичного в нашому житті.
        Кожна сім»я при наближенні весни ,розпочинає купувати насіння різних культур,планує ряд робіт,які буде проводити на своїх земельних ділянках. Подружжя Олександри Кереш та Олександра Кисельова люблять працювати біля землі. Особливо їх цікавить органічне землеробство – практика чистого виробництва здорових продуктів харчування,воно полягає у мінімальному обробітку ґрунту і повній відмові від застосування ГМО, отрутохімікатів та мінеральних добрив. Подружжя поділилося досвідом ,який вони використовують при вирощуванні продуктів харчування,презентували препарати органічного походження,які вони активно використовують на своїй присадибній ділянці. Завершили роботу клубу темою «Поезія і пісня-еліксир для душі».Після спілкування на цю тему члени клубу співали українські колядки та смакували солодощами.Рада клубу вирішили продовжити засідання відвідуванням членів клубу та одиноких жінок,які за станом здоров»я не змогли бути присутніми на засіданні. Вечоріло,з приємним настроєм жінки поверталися додому ,плекаючи надію на нову зустріч.
 
            
 

                                                                                                              Завідуюча відділом обслуговування
                                                                                                                                  Н.Фартух.
Переглядів: 458 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz