Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Грудень » 12 » Сіймо добро і даруймо любов
09:42
Сіймо добро і даруймо любов

Сіймо добро і даруймо любов

Врятує світ краса - 

Завжди так говорили.

Тепер врятує світ лиш доброта,

Бо однієї вже краси занадто мало.

Тож, люди, на землі

Спішіть добро творити,

Щоб нам не згинути у морі зла,

Щоб кожен міг серед краси прожити

У царстві справедливості й добра.

       Доброта і милосердя. Все частіше за останній час ми чуємо ці слова, звертаємось до них. Якими важливими і необхідними вони є у нашому житті. Чи вміємо ми співчувати біді свого ближнього, чи завжди приходимо на допомогу тим, хто потрапив в нелегке становище? Чи завжди проявляємо людяність, доброзичливість, допомогу тим, хто так цього потребує? Саме в поняттях співчуття, допомога, доброзичливість і криються наша доброта та милосердя.

       Володимир Олександрович Сухомлинський писав: «Умій відчувати поряд із собою людину, умій розуміти її

 душу, бачити в її очаї складний духовний світ, радість, горе, біду, нещастя… Умій співпереживати і співчувати.» Для кожного з нас важливо сіяти добро і дарувати любов тим людям, що потребують цього. Адже людським теплом і добротою зігріваються серця. 3 грудня  районна бібліотека спільно з працівниками  управління соціального захисту населення влаштували свято присвячене дню доброти і милосердя до Міжнародного дня інвалідів.

     Доброта і милосердя –два крила на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. В Україні таких людей не мало. Тому ми всі їм потрібні,аби приділити увагу. Сказати добре слово, вислухати , допомогти. В наших силах оточити їх любов’ю і добротою. Щирістю і теплом.

  В цей день саме для цих людей звучали вірші та пісні у виконанні вихованців будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом О. П. Піщаної, дарували приємні хвилини насолоди музикою та піснями учениці Катеринопільської школи №1 під керівництвом В.М.Нагорного. Слова подяки та побажань сказали запрошені гості, що завітали на свято:

Завідуюча районним відділом культури Ю.О. Пономаренко, директор Катеринопільської районної бібліотеки Л.А. Приємська, директор територіального центру управління соціального захисту населення І.А. Гудзенко, заступник начальника управління соціального захисту населення І. П.Жуковська, секретар громадської організації «Катеринопільщина» К.П. Пшебельська. Тепла атмосфера, чай, солодощі,випічка, були смачним атрибутом свята.

    

    

    

                                                                 Зав. відділом обслуговування ЦРБ

                                                                  Фартух Н.В

Переглядів: 660 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz