Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 23 » Революція Гідності: зима,що нас змінила.
09:43
Революція Гідності: зима,що нас змінила.

Революція Гідності: зима,що нас змінила.

    Україна – це територія гідності й свободи. Указом Президента України від 13 листопада 2014 року було установлено в Україні День Гідності та Свободи, який відзначається  щорічно 21 листопада.

    Свідомість українців постійно змінюється. Майдан та Революція Гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Зігріта палкими серцями мільйонів національно свідомих українців з усіх регіонів, незалежна демократична держава Україна продемонструвала Європі і всьому світові, що українці – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір. Це рік єднання, пробудження і консолідації українського народу. Майдан став центром революції, місцем правди і свободи, площею добра, тепла, дружби, любові, братерства й гідності. Наші серця стали частиною могутнього серця. Наші голоси – нотами потужного гімну волі. Тому саме в цей день проходять заходи патріотичного характеру для учнівської молоді. Працівники районної бібліотеки для учнів 11 –го класу Катеринопільської школи № 2 підготували  меморіальну годину «Революція Гідності: зима,що нас змінила». Учні переглянули відео фільм про події на Майдані. Метою таких заходів є донесення до майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь правду і гідність  і віддали своє життя за Україну.

    Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про захисників нашої держави писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов’язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні герої, які у нерівному двобої протиставили  свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

    Хвилиною мовчання вшанували Героїв Майдану і воїнів – захисників України, які загинули за світле майбутнє України.

    

    

 

                                                           Зав.відділом обслуговування

                                                               Катеринопільської ЦРБ

                                                                 Фартух Н.В

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 382 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz