Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Разом творити добро.
11:43
Разом творити добро.
        Культура народу – це той великий скарб, національне надбання, що передається від покоління до покоління, примножується, збагачується. Тому значення бібліотеки як осередку культури, центру спілкування та інформації стає дедалі важливішим. Адже бібліотека – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками та враженнями і гарно відпочити. Нового забарвлення, інноваційного характеру набуває останнім часом робота клубів за інтересами та любительських об’єднань. Назва, тематика, спрямованість, категорії читачів найрізноманітніші, але ту користь, яку вони несуть, переоцінити важко.
        З метою покращання стану життя жінок, урізноманітнення їхніх інтересів, буденності, залучення до активного життя, повернення віри в свою необхідність, неповторність особистості, значимість, суспільного визнання їхніх знань та життєвого досвіду, укріплення зв'язків та взаємної відповідальності поколінь, відчуття гордості за прожиті роки, тим самим сприяння підвищенню їхнього соціального статусу при центральній районній бібліотеці в 2004 році і був створений жіночий клуб «Горлиця» метою якого було згуртувати людей для організації дозвілля, їх культурного відпочинку, відкриття нових неповторних талантів, обмін досвідом,вивчення та збереження звичаїв і традицій українського народу,вшанування ювілярів.Девізом клубу є вислів «Разом творити добро». Головою ради жіночого клубу «Горлиця " вже 9 років є Пшабельська Катерина Прокопівна. Спільно з бібліотечними працівниками – Фартух Н.В.,Найденко О.М.,Радецькою Н.І.,Шевчук Н.С. члени клубу планують тематику зустрічей. Радо приймають участь в засіданнях клубу учні шкіл, спеціалісти різних галузей. Клуб об'єднує жінок різного віку та професій, основне його завдання - можливість спілкування жінок за межами професійної діяльності та сім'ї, обмін досвідом у веденні домашнього господарства, рукоділля.
        Засідання клубу відбувається раз на місяць у формі бесід, годин цікавих повідомлень, літературних вечорів, годин гумору, жіночих посиденьок ,зустрічей з спеціалістами ,цікавими людьми та інше. «Як зберегти здоров»я?», «Моя «фірмова» страва», «Народні традиції у моїй сім»ї», «Вчимося любити себе і ближніх» - це далеко не повний перелік тем,які обговорювались на засіданнях клубу.А ще за бажанням учасниць засідань відбуваються зустрічі з юристами, лікарями, фармацевтами. За доброю традицією кожне клубне засідання відбувається в невимушеній, теплій обстановці, кожен учасник має змогу поділитись своїми враженнями, думками.Члени клубу сповнені нових творчих ідей і надалі планують розширювати матеріальну базу і запрошувати нових членів клубу до взаємного спілкування. А бібліотечні працівники прикладуть зусилля ,щоб допомогти жінкам клубу відволіктись від домашніх справ, дати змогу поспілкуватися за чашкою чаю, поговорити про своє особисте, жіноче, знайти відповіді на низку питань: в чому полягає жіноче щастя, можливо сучасній жінці завжди бути привабливою, неповторною?
Я - жінка.
Хіба я так багато прошу...?!
Кохання, миру і заграв,
Турботливу сімейну ношу,
Щоб соловей усе співав.
Щоби зозуля все кувала,
Щоби лани шуміли вкрай
І Україна дарувала
свій найсмачніший коровай.
Щоб матері дітей любили,
А ті, зростали у труді,
Щоби країну не ганьбили,
У мудрих вчились молоді.
Хіба я так багато прошу...?!
Я жінка,голос тихий мій,
Але усе що в серці ношу,
Дарую я Землі своїй.
 
                                                                                                 Директор Катеринопільської ЦБС
                                                                                                                                 Л.Приємська
Переглядів: 501 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz