Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Почуття поваги пробуджує душу
10:47
Почуття поваги пробуджує душу

Почуття поваги пробуджує душу

        Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.

     Віддаючи данину поваги бібліотечному руху в незалежній Україні, 14-го травня 1998-го року Президентом України було підписано Указ № 471/98 про щорічне святкування Всеукраїнського Дня бібліотек. В Україні він відзначається 30-го вересня.

     Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії (мудрості) відзначається це свято. Сама назва - Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги нема знань, поступу вперед.

     Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

       З нагоди свята в районній бібліотеці  пройшла акція «Почуття поваги пробуджує душу». Працівники відвідали найстаршого читача бібліотеки, жителя селища Катеринопіль Мальчика Івана Петровича. Ось уже багато років, як Іван Петрович відвідує стіни бібліотеки. Завжди усміхнений,бадьорий ,з добрими привітними словами. На згадку про цей день в подарунок отримав солодощі та фотоальбом про катеринопільських умільців та їх ремесла .

    Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

    Завжди раді вас, шановні читачі бачити у нас у бібліотеці .Адже нас усіх об’єднує книга.

                                            Зав.відділом обслуговування

                                           Катеринопільської ЦБС

                                                 Фартух Н.В

 

Переглядів: 426 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz