Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Травень » 7 » Навічно в пам’яті народній
09:33
Навічно в пам’яті народній

Навічно в пам’яті народній

       Щороку травень приходить до нас у весняному розмаї, приносячи в наші домівки найдорожче для кожної української родини, найбільш хвилююче і радісне свято – день Перемоги.

        Ніколи ще людина не проявляла стільки благородної сили й величі духу, скільки виявив наш народ у страшній війні 1941 – 1945 роках. Ніхто і ніщо не могло спинити його героїчний порив в боротьбі проти навали фашизму.

           Це наша історія. Хай пам’ять про загиблих живе в наших серцях. Про кожну краплину крові, кожну сльозу пролиті нашим народом, повинні знати нинішні та прийдешні покоління.

           Тому щороку в районній бібліотеці проходять заходи присвячені дню Перемоги, аби згадати та увіковічити загиблих хвилиною мовчання, тому що ніколи не забудуться ті, хто віддав своє життя за рідну землю, за свій народ, за Батьківщину.

           Напередодні 9 – го травня працівники районної бібліотеки спільно із працівниками відділення соціально – побутової адаптації при управлінні соціального захисту населення провели годину пам’яті до дня Перемоги.

            На заході були присутні учасники клубу «Ветеран», що працює при бібліотеці, одинокі люди, ветерани , якими опікується відділ соціально – побутової адаптації, голова ветеранської організації селища Катеринополя, учасник бойових дій в Чехословаччині Медянівський Григорій Федорович, ветеран, військовий за покликанням Соколюк Жорж Васильович, начальник районного управління соціального захисту населення Андрущенко Ніна Олександрівна. Усім присутнім було надано слово до виступу. Під керівництвом директора районного будинку творчості Піщаної Олени Павлівни вихованці Гавриш Настя та Ситник Яна співали пісні присвячені дню Перемоги.

         Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку втілену в словах «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

   

   

     

Зав. відділом обслуговування ЦРБ

                                                                    Фартух Н.В

Переглядів: 510 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz