Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Лютий » 20 » На варті наших душ – Небесна Сотня
11:30
На варті наших душ – Небесна Сотня

          Небесна Cотня... Їх назвали Небесною Cотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей. За цю самопожертву українці їх канонізували – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архистратигом Михаїлом, аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес… .
         Ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни. Ми не в праві забути морозні дні 2013 - 2014 року, коли від напруги закипала в жилах кров, коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці, аби прорости в наших серцях червоними квітами пам’яті. 
        Сьогодні працівники  Катеринопільської центральної районної бібліотеки  разом з старшокласниками Катеринопільського НВК №1 вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні . Патріотичний діалог присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні  «На варті наших душ – Небесна Сотня»,  захід, на якому учні наново осмислюють події, які трагічними сторінками вписалися в історію України.
       На заході було продемонстровано відеофільми : «98 днів революції гідності», «Останній лист сина до матері», «Небесна Сотня. Героям України присвячується. Гімн Євромайдану». Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і нас самих, підняли наш національний і патріотичний дух
      Ми закликаємо вас,  згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли,  як зорі.

                                                       Завідувач відділу обслуговування 
                                                            Катеринопільської ЦРБ
                                                               Наталія Фартух

                                                

                                                           

                                      

                             

                             

                             

 

Переглядів: 292 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz