Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Молодь пам’ятає про Чорнобиль.
10:34
Молодь пам’ятає про Чорнобиль.

Молодь пам’ятає про Чорнобиль.

        Понад двадцять дев’ять років минуло від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія - техногенна катастрофа, спричинена вибухом на Чорнобильській АЕС. Чорнобильський буревій увірвався в людські долі зненацька. Ніщо не сповіщало про біду, проте в ту саму ніч з 25 на 26 квітня відлік часу став уже не мирним,а бойовим і аварійним. Відлік пішов на хвилини і секунди коли над четвертим реактором Чорнобильської атомної станції несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву.

     З нагоди річниці працівники бібліотеки спільно з учнями Катеринопільського ліцею організували  вечір – реквієм «Молодь пам’ятає про Чорнобиль», аби вшанувати пам’ять пожежників, які загинули  при виконанні  свого громадянського  і службового обов’язку , які своїм життям захистили усю Україну від смерті, зробили все можливе і навіть неможливе, щоб зупинити вогонь і попередити поширення аварії. Всі присутні вшанували  Героїв Чорнобиля хвилиною мовчання.

        На захід було запрошено ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, які працювали в небезпечній зоні Дмитра Івановича Шевчука з селища Єрки , Миколу Васильовича Юхименка та Василя Миколайовича Гриценка з Катеринополя. В руках майоріли червоні тюльпани, а весь зал аплодував і висловлював велику вдячність ліквідаторам, що не роздумуючи рятували людські життя.

    Учні ліцею підготували концертну програму вечора під керівництвом  режисера будинку культури Тетяни Вікторівни Скакун . Доповнювала захід книжкова виставка «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить…». На закінчення звучала пісня у виконанні юних артистів «Молодь пам’ятає про Чорнобиль».

    

    

    

    

                                  Зав.відділом обслуговування ЦРБ

                      Фартух Н.В

Переглядів: 464 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz