Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2021 » Червень » 4 » Людина живе доти, поки її пам'ятають
11:35
Людина живе доти, поки її пам'ятають

Людина живедоти, покиїїпам’ятають.
              (Краєзнавчарозвідка в рамках краєзнавчогопроєкту
                             «Відомі люди Катеринопільщини»).
Згадаймонашого земляка, талановитого музикантачуйну і добру людину, добропорядного сім’янина, турботливого батька Коваля В’ячеславаІвановича. 
10 червня 2021 року В’ячеславу Івановичу виповнилося б 60. Минуло 8 років як назавжди замовкли різні музичні інструменти якими він вдосконало, віртуозно володів.
Навчався в Канівському культурно-освітньому училищі, Київському державному інституті культури.
   Все своє життя присвятив духовному впливові на життя оточуючих. Трудову діяльність розпочав керівником естрадного ансамблю районного будинку культури і впродовж більшніж 30-річної трудової діяльності зарекомендував себе компетентним та вимогливим керівником, вмілим організатором.  В’ячеслав Іванович створив і  працював художнім керівником ансамблю народної музики «Гайда»( якому ще в 2003 році було присвоєно звання «Народний аматорськи йколектив»), директором районного будинку культури, викладачем музики, начальником відділу культури в районі. За досягнення в розвитку культури і мистецтв неодноразово був відзначений грамотами та дипломами.
Ще з юнихліт В.Коваля приваблював побут життя українців, їх народні ремесла, а ще історія часів Київської Русі, Запорізької Січі та українського козацтва на терені рідного краю. Це внутрішнє покликання виразити минуле в сьогодення і стати прикладом для майбутнього, стало поштовхом вступити до загону Українського крайового козацького товариства в області, створити та очолити в районі, відродити славний своєю історією Калниболотський курінь.
Саме йому козацька громада Катеринопільщини виявила довіру бути курінним отаманом Калниболотського куреня Черкаського крайового козацького товариства.
У 2009 році був нагороджений відзнакою Українського козацтва «Святий Архистратиг Михаїл», яку отримав від Гетьмана Українського козацтва М.М. Пантелюка 14 жовтня 2009. За визначні заслуги перед Українським козацтвом та Українською  Державою, за вагомий внесок в розвиток Українського козацтва, високу дисциплінованість і порядність присвоєно високе козацьке звання: ПОЛКОВНИК.
Пам’ятаймо його !
 

Переглядів: 139 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz