Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Грудень » 3 » Літературна п'ятниця
14:52
Літературна п'ятниця

    Хтось з великих сказав, що коли у календарі немає нічого, а душа прагне свята, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його. Саме таке свято для душі й відбулося в приміщенні Катеринопільської центральної районної бібліотеки.   Шанувальники поетичного слова та            зокрема творчості поетеси    Катерини Вербівської  та авторки відомих книг Тетяни Брукс  зібрались, щоб вшанувати творчих людей, які мають  талант від Бога: вміння і бажання писати.  
    Літературну п’ятницю  «Знайомі і незнайомі обличчя: Катерина Вербівська та Тетяна Брукс» розпочала директор бібліотеки Любов Приємська, яка й представила усім присутнім талановитих жінок, які володіють словом, бачити небачене нами і відчувати та передавати всі свої почуття на папері – одна- у поезії, інша – в прозі. Жінки доля яких в більшій чи в меншій мірі пов’язана з Катеринопільщиною.
    Увазі глядачів була представлена   презентація в світлинах поважних гостей свята, вірші Катерини Вербівської зачитали  учасники жіночого клубу «Горлиця» А.О. Шевченко, вчителі Є.Г. Калиушко та Ю.В.Піщана. А потім живе спілкування, під час якого черкаські письменниці розповідали про себе та презентували  свої нові літературні надбання. Гарний діалог відбувся між письменницями та старшокласниками Катеринопільського НВК№1.
          Зустріч пройшла в теплій, душевній атмосфері, і не залишила байдужим жодного з присутніх. Квіти, подарунки, запашний коровай , щирі посмішки ,радість від спілкування та бажання прочитати ще більше творів двох дивовижних жінок, яких поєднало слово. Стільки позитиву та вражень одразу.
Закінчилась зустріч фотосесією.
 

Переглядів: 251 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz