Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Кохання по бібліотечному
18:00
Кохання по бібліотечному

14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. У цей святковий день  в Катеринопільській центральній районній бібліотеці і  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання. 
         З нагоди цього романтичного свята читачам нашої бібліотеки були  представлені  книжкові виставки  «Серце, що кохає» та «Кохання на осліп»,  завдяки яким,  вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі – Любов. 
     Тема кохання знайшла своє відображення в книжках та журналах  у створеній літературній експозиції "Серцю властиво любити".
   У день свята була організована фотозона «Love is…»  на фоні якої ,цитати про кохання відомих людей. Тут кожен бажаючий мав нагоду зробити собі фото на пам’ять.
       А ще працівники бібліотеки провели вуличну акцію ознайомивши перехожих катеринопільчан з історією виникнення свята закоханих та дарували листівку – запрошення до бібліотеки.
     Також цього дня у стінах бібліотеки відбулася Акція до Міжнародного дня дарування книг «Подаруй бібліотеці книгу». У добрій справі прийняла участь катеринопільчанка Л.Г.Білоус. Дякуємо за подаровані книги. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов. Вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду. 
   Нагадуємо, що передати в дарунок книгу бібліотеці можна не тільки у святковий Міжнародний день дарування книг, а й у будь-який час.

   

   

   

   

Переглядів: 304 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz