Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Дорогою добра і милосердя
12:21
Дорогою добра і милосердя

Дорогою добра і милосердя

           3 грудня весь світ відзначає день інвалідів. Не обійшло це свято й осіб з обмеженими фізичними можливостями – мешканців Катеринопільщини. Вже традиційно з року в рік районна бібліотека спільно з районним управлінням соціального захисту збирає в дружнє коло людей, на долю яких  випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність та оптимізм - взірець для інших. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Вони пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом. Ми всі повинні створити такі умови, щоб ці люди відчули себе в нашому суспільстві захищеними та рівними.

       Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Відзначення  свята добра і милосердя,що відбулося у бібліотеці- це шана людей та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. На святі до щирого слова та привітань були запрошені заступник директора управління соціального захисту населення І.П Жуковська, директор районної бібліотеки Л.А. Приємська, селищний голова І.Т.Гегедош, секретар громадської організації К.П.Пшабельська, голова районної ради ветеранів М.М.Поліщук. Приємні хвилини насолоди музикою та піснею дарували колектив районного будинку та ансамбль «Ветеран».

     Милосердя не буває надмірним. І в наших силах оточити  людей,що потребують допомоги любов’ю, турботою, добротою,щирістю та добром.

    

   

    

 

       Зав.відділом обслуговування

                                                                             Катеринопілбської ЦБС

                                                                             Н.В.Фартух

В

 

Переглядів: 403 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz