Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Березень » 10 » 8 Березня
19:23
8 Березня

      Настала весна і незабаром  8 Березня – свято краси, любові та ніжності! З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято . Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашомужитті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
      Сьогодні читальний  зал районної бібліотеки  був наповнений гарним настроєм, українськими піснями, запашними пирогами та щирими побажаннями.  Тут зібралася найкраща половина людства – жінки, учасниці клубу «Горлиця», який працює при бібліотеці п’ятнадцять років.
      Жінка – це загадка,таємниця. Вона прекрасна. У цей день жінки мали можливість скористатися послугами перукаря  І. В. Марчук та майстра  з манікюру Ю.М.Тищенко.
    Найкращими, найтеплішими, сонячними словами вітали  жінок у переддень гарного весняного дня – 8 Березня помічник  обласної ради  О. А. Коваленка, Н.М.Бабушко, голова районної ради В.І.Верета, селищний  голова І.Т.Гегедош, голова клубу «Горлиця» А.О.Шевченко, представник  з громадської організації «Союз Чорнобиль» О. М. Кияніченко, директор бібліотеки Л.А.Приємська та представники Водяницької ОТГ, гості свята.
    Приємним сюрпризом для всіх присутніх  стала концертна програма  фольклорного колективу «Любисток», Кайтанівського сільського будинку культури. Вони влаштували справжнє свято української пісні та подарували масу задоволення . 
     Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.   
   З гарним настроєм та квітами залишали бібліотеку  катеринопільчанки , дякуючи за це артистам та організаторам святкового концерту.
  Тож, шановні жінки, хай доля дарує вам якомога більше приводів для радості. Бо щаслива жінка – щасливий світ.
 

Переглядів: 206 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz