Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 24 » Три роки АТО
09:32
Три роки АТО

Три роки АТО
Війна. Просто слово. Але скільки асоціацій пробуджує в нас воно. Біль, героїзм, туга за близькими людьми. Ненависть та любов…

   Війна – це жах…

   Війна – це руйнація…

   Війна – це смерть…

   Офіційно її немає, та вона поруч завжди.

           14 квітня минуло три роки від початку Антитерористичної операції на Донбасі. На фоні останніх подій у нашій країні та суспільстві патріотичне виховання постає з новою актуальністю. Тому для працівників районної бібліотеки вже стало звичним проводити для учнівської молоді заходи патріотичного спрямування.  Для старшокласників Катеринопільської з/о школи №2 бібліотекар юнацького абонементу Ольга Найденко підготувала та провела патріотичний десант «Виклик історії: АТО- війна за незалежність України». Метою таких заходів є виховання патріотизму, одного з найглибших громадянських почуттів, змістом якого є любов до Батьківщини, відданість своєму народові, гордість за надбання національної культури, повага до державних та військових символів. Він спрямований на всебічний розвиток своєї країни, захист її інтересів.

     Захід супроводжувався  показом відеоролика «Війна на нульовому кілометрі». В якому відтворено події трьохрічної давності. Оформлена виставка – пам’ять «В їхніх серцях жила Україна» присвячена нашим землякам, чиї імена назавжди вкарбуються в нашу пам’ять. Вони віддали своє життя, увійшовши в безсмертя. Пам’ять про них вшанували хвилиною мовчання.

     Наприкінці заходу бібліотекар репрезентувала літературу про АТО, яка є в районній бібліотеці. Кожен хто бажає може прочитати книгу присвячену подіям на сході взявши її у бібліотеці.  Також  учні взяли участь в Всеукраїнському соціологічному дослідженні заповнивши анкету «Патріотичний настрій молоді».

   Наприкінці заходу молодь побажала всім українцям мирного неба.

    

    

                                                Зав.відділом обслуговування

                                               Катеринопільської ЦРБ

                                                      Н.В.Фартух

 

 

 

 

 

Переглядів: 408 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz