Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Лютий » 20 » Їх імена мені ніколи не забути…
08:36
Їх імена мені ніколи не забути…

Їх імена  мені  ніколи не забути…

 

Сьогодні день огорнутий печаллю.

Пронизаний наскрізь слізьми людей.

Слізьми за тим, хто не вернувсь з Майдану,

Залишивши батьків, родину і дітей.

     Президент України підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Відтепер щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

       Небесна сотня. Новітні герої України.

     Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Вони гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Вони мають стати прикладом для кожного свідомого українця.

    Для учнів старших класів Катеринопільської школи №1, до Дня пам’яті загиблих «Небесної Сотні» було проведено годину реквієм «Їх імена  мені  ніколи не забути…». Захід супроводжувала книжкова виставка «Їх імена ввійшли в безсмертя».

     Згадайте у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі.

    Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю…Тож хвилиною мовчання вшануємо невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська.

    

    

 Зав.відділом обслуговування

                                                                  Катеринопільської ЦРБ

                                                                     Фартух Н.В

Переглядів: 376 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz