Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Й слова , зворушений до сліз, мережу
09:25
Й слова , зворушений до сліз, мережу

«Й слова , зворушений до сліз, мережу»

     20 жовтня в актовій залі Катеринопільського ліцею відбулася презентація нової книги Дмитра Пічкура «Підпалок». Приємна подія – презентація книги зібрала гостей, друзів поета, старшокласників шкіл та ліцею.

    Дмитро Пічкур уродженець с. Розсохуватка  Катеринопільського району Черкаської області. Поет, талановитий журналіст, Член Національної спілки письменників України, прекрасна людина, справжньою зброєю у житті якої було, є і залишається слово.

     Поет зростав під променями геніальності таких титанів як Василь Симоненко, Василь Стус, Дмитро Чередниченко (черкаський поет і письменник), відомий поет Володимир Забаштанський. Письменник видав чимало книг, більшість з яких поетичні: « Ще так до осені далеко», «Журавлиний берег», «Високосне літо», «Пізній мед», «Квіти для дружини», «Підпалок», «Ще буде тепло».

      Збірка «Підпалок» в його доробку десята. Поезія, що увійшла у збірку говорить про святість душі людини, її гідність, про ідеали добра, істини і краси, про нездоланність правди і необхідність боротьби за неї.

     Вірші поета читали учні ліцею, працівники районного будинку культури . Слова лунали з вуст  самого автора. Дмитра Пічкура з презентацією збірки «Підпалок» привітали директор центральної районної бібліотеки Л.А. Приємська, директор районного будинку культури Ю.О. Пономаренко, Бурій Валерій Михайлович — український педагог, краєзнавець, журналіст та релігіє знавець.

      На закінчення поет дарував книги з підписом для всіх бажаючих.

    

    

    

    

                                                               Зав.відділом обслуговування

                                                               Катеринопільської ЦРБ

                                                                 Фартух Н.В

Переглядів: 430 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz