Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 27 » Європа без кордонів, Євросоюз без таємниць
09:24
Європа без кордонів, Євросоюз без таємниць

                  Європа без кордонів, Євросоюз без таємниць

        Весна – найулюбленіша пора року. Все прокидається від зимового сну, оживає природа. А ще весна, особливо травень, як і будь – яка пора року, багата на свята. День пам’яті і примирення, День Перемоги, День Матері, День Родини,День Музеїв,День слов’янської писемності і культури, День Героїв і День Європи.

      Під егідою представництва Європейської Комісії в Україні День Європи святкується у травні.

          На День Європи ми шануємо наші спільні цінності , спільну історію,те,що найголовніше – наше спільне майбутнє. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями,що ґрунтується на спільних цінностях та спільних інтересах, миру, солідарності,демократії, добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

     Старшокласники Катеринопільської школи №2 стали учасниками віртуального турне

 « Європа без кордонів, Євросоюз без таємниць». Бібліотекар Ольга Найденко познайомила учнів із Європою, сторінками історії Євросоюзу, розповіла про Угоду  про Асоціацію України з Європейським Союзом.

        Учні  взяли участь у бліц -  вікторині «Вгадай країну» .Також переглянули відеоролики «Представництво європейського Союзу в Україні», «Як влаштований Євросоюз», «Для всіх, як для кожного».

        Україна як молода суверенна держава прагне творчо переосмислити світовий досвід і як член Ради Європи долучитися до нього в інтелектуальному й організаційному планах.

 Попереду чекає велика робота. Яка вимагає від нас об’єднання зусиль, політичної волі та високого професіоналізму і відповідальності. Тому побажаємо собі терпіння та рішучості у справі, становлення України в якості дійсно європейської держави.

Своїми вчинками, як майбутнє покоління, будемо дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці і Україна – Європейська держава.

    

                                                                                          Зав.відділом обслуговування

                                                                                           Катеринопільської ЦРБ

                                                                                           Фартух Н.В

Переглядів: 412 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz