Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 13 » Бути здоровим – модно!
10:31
Бути здоровим – модно!

Бути здоровим – модно!

     Здоров'я - це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото.  Здоров'я - це те, що визначає нашу тривалість життя. І чим більш недбало ми до нього ставимось, тим менше відповідно будем жити. Зрештою, бути здоровим - це модно.

    Зараз стало популярно їсти корисну їжу, пити якісну воду та дихати очищеним повітрям. Все це вважається модним, але не кожен собі це може дозволити. Та ті, хто цього по справжньому хочуть, хочуть бути здоровими, не потребуватимуть грошей, все, що потрібно - це бажання.

       Шкідливі звички, відсутність спорту та банальної гігієни, все це призводить до проблем, хвороб та інших недугів, які ускладнюють життя і не дають насолодитися ним сповна. Але навіть усвідомлення цього де кого  не зупиняє. В порівнянні з 20 століттям, 21 століття пропагує здоровий спосіб життя, нехай не всі його приймають. Якщо раніше було модно стояти з сигаретою в руці, то зараз модно ходити в тренажерний зал. Спорт - це здоров'я. Усім відомо, що спорт - це життєво необхідна діяльність для кожної людини. А коли здорова людина займається спортом, це похвально подвійно.

       Заходи про ведення здорового способу життя дуже актуальні на сьогоднішній день. Працівники бібліотеки готуючи такі заходи порушують досить актуальні проблеми сучасної молоді та її способу життя, розповідають  про наслідки вживання спиртних напоїв та наркотичних речовин на здоров’я людини, про шкідливість куріння, про ВІЛ-інфекції та їх наслідки.

    Для старшокласників Катеринопільської школи №1 було проведено урок здоров’я «Бути здоровим – модно!» .Учні  із цікавістю слухали поради щодо ведення здорового способу життя та приймали активну участь у обговоренні теми.

       Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Бо ЖИТТЯ – це найцінніше, що є у людини…  І щоб задовольнятися ним потрібно берегти здоров’я з молоду. Мета кожної людини щодня, щохвилини пам’ятати про здоровий спосіб життя. На сьогодні, кредо  в житті нашої молоді – це здоровий спосіб життя. Бо здоровим бути модно. Мода супроводжує нас всюди. Ми стежимо за модними тенденціями в одязі, взутті, інтер'єрі, читаємо модні журнали, книги, дивимося модні телешоу тощо. Мода буває примхлива й швидкоплинна, а буває і навпаки, входить у наше життя надовго.

   

      

                                                            Зав.відділом обслуговування

                                                                                Катеринопільської ЦРБ

                                                                                   Фартух Н.В

Переглядів: 549 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz