Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 13 » Благословенне слово «Мати»
10:39
Благословенне слово «Мати»

Благословенне слово «Мати»     

         У останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світле свято – День матері.

       Мати-символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого. Мати, мама, матуся, неня — такими високими словами величаємо жінку — матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину.

     У районній бібліотеці започаткована гарна традиція – святкувати свята. Тому і День матері святкували саме у бібліотеці. В затишному , святково прибраному залі зібралися жінки клубу «Горлиця»,який активно працює при бібліотеці вже багато років, жінки якими опікується територіальний центр надання соціальних послуг Катеринопільського району, мами, бабусі. Запрошених жінок вітали зі святом директор районної бібліотеки Л.А.Приємська, селищний голова смт. Катеринополя І.Т. Гегедош, Н.М.Глущенко заступник директора територіального центру надання соціальних послуг Катеринопільського району. Учні Катеринопільської школи №1 Максим Мошкутело, Максим Семченко, Анна Бондаренко, Дарина Шелест, Крістіна Бадрак, Юлія Яшкіна , Анастасія Корнійчук  дарували теплі слова вдячності ,адже мати – берегиня роду, домашнього вогнища. Свою любов до мами висловила Анастасія Трохименко у вірші «Для матусі», Ангеліна Софтенко для любих, дорогих мамів прочитала віршик «Заболела мать».  У це надзвичайне і світле свято не обійшлося без пісень. Єва Гонтаренко виконала для всі мамів пісню «Мама і я». Лунали пісенні дарунки у виконання працівників районного будинку культури. Не стримували сльози жінки, було сказано дуже багато ніжних, ласкавих,добрих слів. На закінчення жінки співали пісень про маму,читали вірші.

        Усім мамам, бабусям бажаємо добра і здійснення сонячних материнських мрій і надій. Радості безмеж, вдячності від дітей, синівської любові і тепла. Хай Бог дає сили та спокою, щасливої долі на рідній землі, здоров’я на довгі літа.

    Дякуємо за підтримку у проведенні свята селищного голову І.Т.Гегедоша, працівників будинку культури, учнів.

    

    

    

    

    

    

                                                                         Зав.відділом обслуговування

                                                                       Катеринопільської ЦРБ

                                                                           Фартух Н.В

   

Переглядів: 385 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
 
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz