Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Лютий » 14

          Афганська війна – ще одна сумна сторінка нашої історії, брудна, неоголошена… Та хіба війни бувають чистими? Вона як усі попередні, несла смерть, каліцтво, одягнула в жалобу тисячі сердець, материнських сердець. У війни безжальні очі, у війни свій рахунок, своя безжальна арифметика.      Сьогодні  в читальній залі бібліотеки відбувся вечір – спомин «Ті спогади, то вічний серця біль»  ,приурочений Дню  вшанування учасників бойових дій на території інших держав.Ця  зустріч - данина пам'яті всім, хто причетний до героїчної й трагічної афганської війни, яка тривала у два рази довше, ніж Велика Вітчизняна. Згадати імена учасників бойових дій і  пом`янути тих, хто  загинув  в афганській війні , прийшли старшокласники Катеринопільського НВК №1.  Гостями зустрічі були ветеран афганської війни І.Б.Качуровський та голова Катеринопільської районної організації ветеранів & ... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: admin | Дата: 14.02.2020 | Коментарі (0)

     На базі центральної районної бібліотеки розпочав свою роботу «Пункт допомоги чорнобильцям», де щомісяця першого понеділка проводитися прийом чорнобильців,для вирішення проблемних питань.

... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: admin | Дата: 14.02.2020 | Коментарі (0)

          Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі, адже в них - світовідчуття та світосприймання нашого народу. У них пояснюються та обґрунтовуються взаємини між людьми, цінність духовної культури окремої людини і народу взагалі.
          Українська вітальня, яка  розміщена у Катеринопільській центральній районній бібліотеці приваблює і дорослих, і дітей. Ось і сьогодні бібліотекарка читальної зали Н.І Радецька провела для учнів народознавчий коктейль «Із покоління в покоління». Метою якого було висвітлення українських  звичаїв та обрядів, що сягають глибокої давнини. Учні з захопленням роздивлялися стародавній посуд, одяг, вишивки. Особливо зацікавив Дідух. Багато цікавих  запитань . Це було кори ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: admin | Дата: 14.02.2020 | Коментарі (0)

Катеринопільська центральна  районна  бібліотека спільно з Катеринопільською  районною філією  Черкаського обласного центру зайнятості розпочали спільний проєкт «Бізнес для початківців». В рамках проєкту відбувся тренінг «Бізнес на дому: 10 прибуткові ідеї». Присутні учасники тренінгу  розглянули цікаві ідеї для відкриття власного бізнесу на дому без великих затрат . Адже для когось побачена ідея бізнесу в домашніх умовах стане додатковим джерелом доходу, для когось – основним місцем роботи. Головне  - не боятися діяти і вибрати для себе те, що підійде.

... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: admin | Дата: 14.02.2020 | Коментарі (0)

Пошук
 
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz