Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 24

Три роки АТО
Війна. Просто слово. Але скільки асоціацій пробуджує в нас воно. Біль, героїзм, туга за близькими людьми. Ненависть та любов…

   Війна – це жах…

   Війна – це руйнація…

   Війна – це смерть…

   Офіційно її немає, та вона поруч завжди.

           14 квітня минуло три роки від початку Антитерористичної операції на Донбасі. На фоні останніх подій у нашій країні та суспільстві патріотичне виховання постає з новою актуальністю. Тому для працівників районної бібліотеки вже стало звичним проводити для учнівської молоді заходи патріотичного спрямування.  Для старшокласників Катеринопільської з/о школи №2 бібліотекар юнацького абонементу Ольга Н ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: admin | Дата: 24.04.2017 | Коментарі (0)

« Холодний Яр» 

Юрія Горліса-Горського

      15 березня у Катеринопільській  районній бібліотеці відбулася презентація історико-документального  роману  Юрія Горліса-Горського «Холодний Яр». «Холодний Яр» — твір виняткової сили, прочитавши який, людина навряд чи зможе залишитися тією самою.

            Книга розповідає про збройну боротьбу за Українську державу під жовто-блакитним прапором УНР та чорним прапором Холодного Яру, на якому було написано: «Воля України – або смерть!»

              Події відбуваються на теренах сучасних Черкаської, Кіровоградської та Вінницької областей, у Києві, Полтаві й на території тодішньої Польщі.

&n ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 24.04.2017 | Коментарі (0)

        «Шевченкове слово у серці моєму»

      Тарас Григорович Шевченко…Його феномен відбиває нашу національну природу, наше світосприйняття, наше минуле і нашу надію на майбутнє. Він символізує душу українського народу, втілює його гідність, дух і пам’ять. Шевченко для нас більше, ніж великий поет – він національний пророк і мученик розіп’ятий і воскреслий.

     З його іменем сьогодні на планеті ототожнюється Україна та українці. І хто б ти не був, де б не жив, той, хто перечитав «Кобзаря», не зможе уявити своєї долі без Шевченка.

      Він належить до найулюбленіших поетів світу. Поезія Кобзаря звучить по всій планеті.

      У ці весняні березневі дні як на своїх етнічних землях, так і в діаспорі українці урочисто вшановують сла ... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: admin | Дата: 24.04.2017 | Коментарі (0)

А жінка в світ приходить для любові

    Бринять струмки, розквітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки, прийшла весна, а разом з нею – Міжнародний жіночий день. З ледь відчутним весняним подихом до нас приходить чудове жіноче свято – 8 березня.

    В переддень 8 березня працівники районної бібліотеки спільно з територіальним центром надання соціальних послуг Катеринопільського району для жіночого клубу «Горлиця», клубу «Ветеран»,що працюють при бібліотеці та всіх бажаючих жінок організували та провели вечір – комплімент присвячений дню 8 березня «А жінка в світ приходить для любові». В цей день ми вшанували жінку, найчарівніше творіння на Землі! Адже саме завдяки їй світ наповнюється любов’ю, добром та надією. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: admin | Дата: 24.04.2017 | Коментарі (0)

Пошук
 
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Архів записів
 
Друзі сайту
 

Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz